20 دی 1402

ثبت صلح نامه عادی در محضر

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به رای شورای عالی ثبت
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک زمین به مساحت 3000 متر بدون سند رسمی نصف آن یعنی معادل 1500 متر به من واگذار شود از طریق صلح نامه و چون سند رسمی ندارد در دفتر اسناد رسمی نمیشود اعمال کرد برای انجام صبح نامه دستی چطور این قرار داد را محکم نوشته شود از این جهت که در یک زمان اگر به مشکل خوردم مدرک صلح نامه دستی من اعتبار کافی داشته باشد !؟
آیا میتوانم بعد این قرارد داد صلح نامه دستی به دفتر اسناد با این عنوان که فقط تایید و شهادت نسبت به این عمل را ثبت کرد ؟
آیا شورای محل یا هیئت مسجد به عنوان شاهد اگر تایید یا مهر کند تاثیر ی بهتری دارد؟
یا آیا میشود به دادگاه یا پاسگاه برای تایید برد ؟

ممنون میشم کامل پاسخ بفرمایید از سوالات چون متاسفانه همش کوتاه و بی نتیجه همیشه پاسخ میگرم‌
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتر است صلح نامه را وکیل تنظیم کند سپس در شورا مهر شود. در محضر میتوانید از مصالح یک اقرارنامه جهت صحت صلحنامه دریافت کنید