20 دی 1402

تجویزازدواج مجددبه جهت عدم تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | تجویز ازدواج مجدد
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسربنده یک ونیم ساله منزل وترک کرده وحکم نشوزبودنش راگرفتم دراجرای احکام درخواست مسکن واثاث بیت به شرط کارشناس دادگستری رادادندباوجودتاییدکارشناس دادگستری که منزل واثاث جهت تمکین فراهم میباشدبازهم تمکین نکرده حالامجوزازدواج مجددرامیتوان ازاجرای احکام درخواست کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.باتوجه به توضیحاتی که دادید بله می توانید.لیکن نه ازطریق اجرای احکام،بلکه بایددادخواست تجویزازدواج مجددبه دادگاه خانواده بدهیدوبه پرونده الزام به تمکین استنادکنید‌.