20 دی 1402

خروج از شرکت با توجه به موضوع مطروحه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
مهندس مجری عمران هستم و پروانه خودم رو به مدت سه سال برای شرکت مجری ذیصلاح که نیاز به ثبت شرکت هم داشت و بنده بعنوان رئیس هیات مدیره هستم اجاره دادم و بنا به یکسری توافقات کلامی که قرار بر انجام بود و انجام نشد قصد انصراف از شرکت رو دارم
ضمنا داخل قرارداد نوشته شده در صورت خروج از شرکت میبایست یکنفر جایگزین و خسارات احتمالی هم از سمت من پرداخت شود که بابت هر دو مورد مشکلی نیست
بفرمایید
خروج از شرکت امکان پذیر هست یا خیر؟
اگه امکان پذیر هست چقدر زمان و هزینه خواهد داشت؟
اگه امکانپذیر هست بفرمایید به ترتیب از چه طرقی میبایست اقدام شود ؟
باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید نوع شرکت و اساسنامه مورد بررسی قرار گیرد