21 دی 1402

ابطال قرارداد پیمانی امکان دارد ؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده در موسسه غیر دولتی به صورت پیمانی مشغول کار بودم الان دوماه هست که هیئت علمی دانشگاه دولتی شدم و یه هفته بعد از اینکه حکم دانشگاهم را زدند به موسسه به صورت کتبی اعلام کردم که به دلیل شخصی نمیتونم همکاری کنم تا قرارداد پیمانی من را باطل کنند موسسه بهم میگه تخلف اداری کردی الان باید چیکار کنم
در این دوماه هم دانشگاه بهم حقوق داده هم این موسسه و هم هر دو بیمه برام رد کردند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بدوا قرارداد پیمانی شما بایستی مطالعه گرددو شرایط فسخ و ابطال در قراردادمذکوربررسی گردد سپس مشاوره دقیق در خصوص پرسش شما امکانپذیر است