08 اسفند 1398

انحصار وراثت

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من فوت کرده است سوال من اینه که برای انحصار وراثت آیا باید تمام اموال اونرو به اداره مالیات گزارش بدیم؟ با توجه به اینکه نزدیک سی و پنج درصد مالیات باید داده بشه آیا میشه از ارائه اموال اون خودداری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق قانون کلیه اموال مرحوم باید به اداره دارایی اعلام تا نسبت به تعیین مالیات بر ارث اقدام شود.