21 دی 1402

دادخواست الزام زوج به بذل مدت نکاح

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌وخسته‌نباشید.من‌همسردوم‌شوهرم‌هستم‌صیغه‌ی99ساله‌ کردیم.الان‌دوماهه‌‌که‌مادرش‌و‌خانم‌اولش‌باخبر‌شدن‌که‌ماصیغه‌ی‌ 99ساله‌کردیم‌.همسرمونمیزارن‌بیادپیشم‌وهمسرم‌حرف‌مادرش‌ وبرادرش‌وخانمش‌روگوش‌میکنه‌ونمیاد‌من‌چیکارکنم‌ ؟ بلاتکلیف‌موندم‌‌نمیدونم‌شوهرم‌میخوادبامن‌به‌زندگی‌ادامه‌بده‌یا نه.باحرف‌اوناحتی‌شماره‌تلفنشم‌عوض‌کرده.من‌ازش‌خبرندارم‌. حتی‌ماشینشم‌زده‌به‌نام‌خانمش‌.که‌من‌نتونم‌مهریه‌بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما یا باید مهر خود را اجرا بگذارید و زوح را تحت فشار قرار دهید و یا اینکه دادخواست الزام زوج به بذل مدت نکاح را مطرح کنید .