21 دی 1402

سلام پدرم 5 دختر دارد، قبل از فوتش در حضور چند شاهد و رضایت دوتا از خواهرانم وصیت کرده

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تنفیذ وصیت نامه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدرم 5 دختر دارد، قبل از فوتش در حضور چند شاهد و رضایت دوتا از خواهرانم وصیت کرده که یک دنگ اضافه تر از بقیه دخترهایش از منزلش به یکی از خواهرانم برسد، آیا این وصیت قابل قبول است و چگونه می‌توان جلوی آنرا گرفت که چنین اتفاقی نیفتد و همه فرزندانش ارث برابر ببرند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب محترم ‌، پدر شما میتواند تا یک سوم از اموالش را به شخص دیگر وصیت کند در خصوص تنظیم وصیت نامه انواع مختلفی دارد ولی اگر وصیت نامه عادی تنظیم شده باشد ، چنانچه تمامی یا برخی از اشخاص ذی نفع در ترکه، به صحت وصیت اقرار نکنند، موصی له یا هر ذی نفع دیگری برای بهره مندی از مفاد وصیت باید با تقدیم دادخواست، تأیید (تنفیذ) وصیت، اعتبار و صحت آن را به اثبات برساند . به نظر چنانچه بعضی از اشخاص ذی نفع، مفاد وصیت نامه را تایید و بعضی تایید نکنند، به نظر با حصول شرایطی صرفا در حق کسانی که وصیت نامه را تایید کرده و به صحت آن اقرار دارند، قابل تنفیذ خواهد بود.