22 دی 1402

آیا می‌توانم مجددا از بیمه پدرم استفاده کنم ؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه مستمری بر اساس آخرین حقوق دریافتی قبل از بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و ...
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دختر 40 ساله ای هستم که نه کار کردم و نه ازدواج کردم .
تحت تکلف پدرم هستم و از بیمه ی تکمیلی تامین اجتماعی ایشان استفاده میکنم.
جدیدا در یک شرکت خصوصی استخدام شده ام و میخواهد بیمه کند. شرکت خصوصی ای که اطمینان ندارماز ثبات کاری آینده ام.
و از من خواستن که از بیمه نامه بگیرم از تکلف پدرم خارج شده ام و من از طرف شرکت بیمه میشوم.

حالا اگر از شرکت در آینده اخراج شوم و برای هر دلیلی ادامه ی بیمخ واریز نگردد مجدد میتوانم از بیمه ی پدرم استفاده کنم و مجدد تحت تکلف بیمه ی تامین اجتماعی پدرم قرار گیرم؟ و اگر زمانی فوت کردند به من بیمه پول و حقوق ماهیانه به من تعلق گردد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتی میتوانید مجددا از بیمه پدر خود استفاده کنید که پدر شما درخواست خود را به اداره تامین اجتماعی بصورت مکتوب اعلام نماید ، ودر خصوص سوال دوم بعد از فوت پدر در صورتی که ازدواج نکرده باشید و بیکار باشید میتوانید از طریق دادگاه اقدام نموده و مستمری برای شما برقرار میشود