22 دی 1402

فسخ نکاح در خصوص بیماری صرع ممکن است

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من 1401/9/2 عقد کردم بعد عقد متوجه تشنج شوهرم شدم
مهریه ام 314 سکه همراه آپارتمان 110 متری که در سند به صورت بلاعوض نوشته شده
و مقداری طلا به عنوان کادئو بهم دادن
شوهرم هم تو مغازه پدرش مشغوله یه ماشین به نامشه ولی وضع مالیشون خوبه میخاستم ببینم حق و حقوقم کامل تعلق میگیره؟؟
و حق گرفتن طلاها رو ازم داره؟؟
یا میتونم فسخ نکاح کنم چون کتمان کردن ازم (تدلیس در نکاح)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق ماده 1122 قانون مدنی بیماری صرع از مصادیق فسخ نکاح نمیباشد و شما نمیتوانید دادخواست فسخ نکاح به دادگاه تقدیم نمایید ، اما از باب تدلیس در نکاح و فریب در ازدواج میتوانید اقدام کنید و منع قانونی در خصوص مطالبه مهریه و حقوق قانونی خود ندارید