22 دی 1402

صدور حکم ورشکستگی به تقصیر

دسته بندی : تجاری | تعیین مدیر تصفیه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوال اینه من دادخواست ورشکستگی تحویل دادم
دادگاه بدوی بار اول رد کرد دعوا رو و من اعتراض زدم رفت دادگاه تجدیدنظراستان در تجدید نظر نقض دادگاه بدوی رو صادر‌کردن
حالا دادگاه بدوی مجددا رسیدگی کرد رای ورشکستگی به تقصیر صادر کرده
الان4 روزه رای بدوی گرفتم
حالا سوالم اینه: کی معرفی میشم به اداره تصفیه
و اداره تصفیه
و چون ازم شکایت شده پرونده ی دارم که الان درجریان هستش و من محکوم شدم حالا چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، بعد از صدور حکم قطعی اقدامات مربوط به تصفیه انجام خواهد شد.