22 دی 1402

مشاغل سخت و زیان آور

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به احتساب سنوات خدمت در مشاغل سخت و زیان آور
سهیل ترابی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام سن من 52 سال سابقه کارم 28 سال و 3 ماه هستش من رای سختی کار هیات استانی را گرفتم وکیل میخوام قرار داد ببندد بقیه کارم را به اتمام برساند تا بازنشست بشم حقوق 35 روزه بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

در مرحله اول باید درخواست مشاوره بدید تا در خصوص پرونده اطلاعات لازم را بیان نمایید