23 دی 1402

معاملات تاجر در دوران ورشکستگی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
شرایط فسخ معاملات تاجر ورشکسته به صورت زیر است
(الف – ثابت شود که معامله مزبور متضمن ضرری بیش از ربع قیمت حین المعامله بوده است :
ب – ثابت شود که معامله به منظور فرار از ادای دین یا برای اضرار به طلبکارها بوده است
ج – دعوی فسخ بایستی در ظرف دو سال از تاریخ وقوع معامله در محکمه مطرح شود
د – آخرین شرط برای فسخ معامله این است که طرف معامله قبل از صدور حکم فسخ تفاوت قیمت را نپردازد)

🛑الان سوال من اینه که این 4 شرط حتما باید کنار هم دیگه باشن که فسخ معامله صورت بگیره؟ یا هر کدام از این شروط بود(حتی یکی از آن ها) معامله فسخ میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،هر کدام از این موارد برای فسخ معامله کافی است نه همه آنها