24 دی 1402

اعتراض به تصمیم حراست مجموعه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
امین یزدان پناه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و ارض ادب ، شرمنده من کارگر شرکت واحد اتوبوسرانی تهرانم و حدود 29 سال و 10 ماه نیز سابقه دارم از سال 90 بعنوان آتش نشان و نگهبان مشغول خدمت گردیدم ، اکنون که دو ماه تا بازنشستگی بیشتر نمانده، ناگهان از حراست اداره من و چند نفر دیگر از پرسنل یگان ما را جهت تست اعتیاد به آزمایشگاه بردند و با وجودیکه نتیجه همه مثبت بود همه به شغل قبلی بازگشتند و فقط بنده را از شغل و سمتم عزل نموده اند بطوریکه حقوقم بصورت چشمگیری پایین آمده است ، حال از شما سوال داشتم که آیا با شکایت میتوانم به کار قبلی برگردم ؟ در ضمن من برای بار اول بودم ولی بقیه بار چندم بوده که مثبت می شدند ، با تشکر ،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما میتونید به تصمیم اونا اعتراض کنید و اینکه نتیجه آزمایش می‌تونه دقیق و درست نباشه که مجددا تست بگیرند ازتون.موفق باشید