25 دی 1402

افزایش سن بازنشستگی در صدا و سیما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اصلاح تاریخ بازنشستگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آیا قانون جدید افزایش سن بازنشستگی (برنامه هفتم توسعه) شامل صدا و سیما هم می شود؟ در حال حاضر کارمندان صدا و سیما پس از 25 سال بالاجبار بازنشسته می شوند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باتوجه به خاص بودن صداوسیما احتمال اینکه از این قانون پیروی نکنند هست اما اگر بیمه تامین اجتماعی هسنید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری جهت رفع مشکل خود اقدام نمابیدودرصورت نیاز به راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید