28 بهمن 1400

اخذ مدرک با مشخصات اسمی جدید

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من سال 89 از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و مدرک موقت گرفتم. تا سال 97 موفق نشدم برم سرکار، و سال 97 هم که رفتم سرکار مرتبط با رشته م نبود، کار منشی گری میکردم. پارسال اومدم مدرکمو آزاد کنم ولی موفق نشدم از طریق کاریابی. با اینکه همون سال کاریابی ثبت نام کرده بودم. و اینکه اسممو عوض کردم میخوام مدرکمو با اسم جدیدم بگیرم امکانش هست که مدرکمو با کمک وکیل آزاد کنم و با اسم جدید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما بایستی ابتدا از طریق درخواست به اداره ثبت احوال و یا طرح دادخواست تغییر نام در دادگاه و صدور حکم؛ ابتدا اسم سجلی خود را تغییر نموده و سپس می توانید با رونوشت سجلی جدیدی، برای اخذ مدرک با مشخصات و اسم جدید اقدام نمایید.. مؤید باشید..