27 دی 1402

درخواست دستور موقت جلوگیری از اجرای حکم هیئت حل اختلاف

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
اگر کارفرما با رای قطعی هئیت حل اختلاف اداره کار محکوم به پرداخت بشه و با توجه به اینکه سه ماه فرصت برای اعتراض از طریق دیوان هست چگونه ما اجرای حکم هئیت حل اختلاف رو متوقف بکنیم تا از طریق دیوان تعیین تکلیف بشه.
ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر‌گرامی میتوانید همزمان با دادخواست ابطال رای مذکور ، درخواست دستور موقت به منظور توقف اجرای حکم هیئت حل اختلاف نزد دیوان عدالت اداری مطرح نمایید.