28 بهمن 1400

فسخ نکاح به جهت بیماری زوجه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
مسیح داوطلب
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده عقد که کردم فهمیدم زنم تشنج داره از قبل داشته به ما نگفتن شکایت کردم اولین درخواستمو رد کرد قاضی زدیم واسه تجدید نظر زنم با من ازدواج دومش هست الان چی میشه چیکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اینگونه تشنجها که غالبا ناشی از بیماری صرع هست موجب فسخ نکاح نمیباشد مگر اینکه ضمن نکاح صرع نداشتن شرط شده باشد.بعبارت بهتر زمان امضا عقدنامه زوجین برگه‌ای را با عنوان نداشتن بیماری‌های خاص امضا می‌کنند. در صورتی که این برگه امضا شده باشد و بعد یکی از طرفین متوجه بیماری و دروغ شود، امکان فسخ وجود دارد اما در صورتی که شخص بیمار بعد از عقد متوجه بیماری شود، فسخ صورت نمی‌گیرد.