30 دی 1402

دادخواست سلب حضانت فرزندان ازمادر

دسته بندی : خانواده | لغو حضانت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، همسر بنده از ازدواج قبلشون دوتا فرزند پسر 8 و 13 ساله دارن تا زمانی که پسرا پیش ما هستن برخورد بچها خوبه اما بلافاصله که بچها میرن پیش مادرشون ب من و پدرشون خیلی توهین میکنند چطور میتونیم تو دادگاه اثبات کنیم که مادر بچها اونها را تحت فشار روحی و عذاب وجدان قرار میده مثلا پسر کوچک به پدرش گفته این زنه را میکشمش ما چطور اثبات کنیم و حضانت را برای همیشه از مادر بگیریم؟
و اینکه مادر بچها متاسفانه بچها را برای ملاقات نمیاره تحویل بده و وقتی هم میاره ما همین بازی را داریم.
(همسر بنده تحصیل کرده هستن و شغل خوبی دارن و رفتار و اخلاق خیلی خوبی هم دارن اما نمیدونم چطور حضانت را به مادر دادن بعد از هفت سالگی) و در رای دادگاه فقط زده شده بود در این سن مادر بهتر میتونه بچها را مدیریت کنه.)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.مستندبه رفتاربچه هاونحوه تربیت آنها واحتمالاًسوءرفتارباآنها می توانیددادخواست لغوحضانت مطرح کنید ولی باتوجه به اینکه اثبات آنهادشواراست وخصوصاًبچه هاحاضربه همکاری باشمانیستندوباتوجه به ازدواج مجددهمسرشما،احتمال لغووسلب حضانت ازمادربچه ها سخت است وبادرصدکمی ممکن است پذیرفته شودولی حداقل ممکن است ثبت این دادخواست باعث تغییررفتارمادربچه هابشود.