30 دی 1402

دادخواست سلب حضانت ازپدر

دسته بندی : خانواده | لغو حضانت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. حضانت دخترم فعلا با من است. ولی دخترم از تولد هفت سالگیش گذشته. پدرش دادخواست داده برای گرفتن حضانت ولی هنوز دوماه به وقت دادگاه مونده. الان دوهفتست بچه منو برده و نیاورده. خودش ازدواج کرده و یه فرزند دیگه هم از ازدواج مجددش داره. من الان چیکار باید بکنم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام‌.حضانت از7سالگی باپدراست ولی باتوجه به ازدواج مجددپدر وچنانچه فرزندمشترکتان تمایل به زندگی نزدپدرش نداشته باشد،دادخواست سلب حضانت ازپدرمطرح کنیدتاحضانت فرزندبه شماداده شود.