30 دی 1402

نفقه از جانب زوجه بعد از بذل آن

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر همسر من در دفتر ثبت اسناد در مورخه 24/7/1402 نفقه خود را بذل و ابرا نموده است و در متن نوشته شده که زوج از این حیث بری الذمه میباشد من هم به ایشان وکالت بلاعزل طلاق دادم و دوماه بعد حکم طلاق ایشان صادر گردیده است حال ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردند و در خواست نفقه معوقه کرد3ند و شورای حل اختلاف علیرغم اینکه من لایحه فرستادم و تصویر تعهدات ثبت اسناد را هم ضمیمه کردم کارشناس تعیین کرده ومن را محکوم به پرداخت 54 میلیون تومان نفقه معوقه کردند ایا با وجود این سند زوجه که طلاق اش صادر شده میتواند در خواست نفقه نمایند ؟ ایا شورای حل اختلاف تخلف کرده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما حتماً به رای صادره اعتراض کنید همسر شما تا تاریخی که ذکر کردید نفقه خود را بذل نموده است و نهایتاً از تاریخ بذل نفقه تا تاریخی پایان عده طلاق نفقه به ایشان تعلق میگیرد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق سایت به صورت تلفنی تماس برقرار کنید