30 دی 1402

ازدواج دوم با پسر مجرد

دسته بندی : خانواده | تجویز ازدواج مجدد
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیرمن ازدواج دومم وهمسرایندم پسر تاحالا ازدواج نکرده و8سال کوچیکتر برای همین همه میگن مهریه اتوبالاتربگیر تااگریروزخاست تجدیدفراش کنه پات محکم باشه من چه مقدارباید مهریه درنظربگیرم یاشریط خاصی بزارم مثلا بگم اگرااین اقاخیانت کردیاتجدیدفراش یازندگی بهم سخت گرفت من طبق پولی که الان جهازمیگیرم بعدبامحاسبه سیاهی جهاز مثلا فلان قیمت به نرخ روزبایدبدهد ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا سردرگم شدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما می توانید درخواست کنید ملکی را به نام شما نماید ویا ضمن العقد شرط کنید در صورت ازدواج مجدد ایشان موظف است ملکی را به نام شما نماید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست مشاوره توسط بنده را ارسال بفرمایید