مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 6سال پیش ازهمسرم جدا شدم توافق براین بود که بیست سکه بصورت تقسیط سه ماه یک سکه پرداخت شود من هم به شماره حساب ایشان مبلغسکه را ماهانه واریز کردم وبدهی من مستهلک گردید حالا ایشان علیه من اجراییه گرفته است خواهشمندم راهنماییم کنید تا ازتجارت ایشان جلوگیری شود.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به شعبه اجرای احکامی که پرونده ارجاع شده مراجعه و اگر توافق کتبی دارید و همچنین فیش های واریزی را پیوست کنید و طی لایحه ای تقاضای مختومه شدن پرونده اجرا را نمایید