01 بهمن 1402

صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت به خیر
پیرو سوالی که قبلا پرسیدم و شما پاسخ دادید که مرد هر زمان بخواهد می تواند طلاق بگیرد و دوست و ... تاثیری روی این ماجرا ندارد، خواستم بدونم چون حق طلاق با بنده هست، شرایط به چه نحو میشه؟
ممنون از پاسخگویی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حق طلاق داشتن زوجه، باعث از بین رفتن حق زوج برای طلاق دادن همسرش نمی شود و مرد هر وقت اراده کند می تواند همسرش را طلاق دهد .فقط باید تکلیف حقوق مالی زوجه را مشخص کند.