01 بهمن 1402

ترک کار قبل از اتمام مدت قرارداد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پرداخت حق بیمه ی اضاف کار
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده در یک مطب کار می‌کردم و اتمام قراداد یک دی بود و تو قراداد نوشته شده در صورت تمایل به عدم همکاری طرفین باید سه ماه قبل به صورت کتبی اعلام کنند و باید تا جایگزینی نیروی جدید وایسم و مطب ایشون به دلیل آتش سوزی از اول ادر تعطیل بود من دوم دی که مطب هنوز تعطیل بود پیام دادم که طبق قرارداد همکاری ما تموم شده و مایل به همکاری مجدد نیستم حالا ایشون میگن طبق قرارداد باید از سه ماه قبل میگفتی و وایمیستادی نیروی جدید بیاد الان ازت شکایت میکنم در صورتی که فکر میکنم این سه ماه قبل گفتن مربوط به وقتی هست که هنوز قراداد تموم نشده درسته؟ یا درست نیست و میتونن شکایت کنن؟و اینکه چون مطب بخاطر آتش سوزی تعطیل بود و منم این مدت مطب نرفتم میگه از اذر ترک کار کردی درصورتی که مطب تعطیل یود بخاطر همین نرفتم میخوام بدونم حتی اگر از اون زمان ترک کار کرده باشم باز هم قانونیه چون مطب تعطیل بود؟البته ترک کار نکردم تا قبل دی ولی میگن نیومدی پس یعنی ترک کار کردی در صورتی که مطب تعطیل بود

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در صورتی که شما ضمانت اجرایی همانند سفته و... در شرکت ندارید می توانید قطع همکاری نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست مشاوره با بنده را ارسال بفرمایید