02 بهمن 1402

توقیف اموال به واسطه اجرای مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام‌وقت‌بخیر
من با همسرم‌به‌اختلاف شدیدی برخوردیم‌ میخوام بدون اینکه خود زوج اطلاع داشته باشد اقدام به توقیف‌اموال او کنم
چون من شرایطشو ندارم که بخوام برم ثبت احوال ایا امکانش هست پدرم که در شهر دیگر است اقدام کند؟
(با توجه به اینکه پدرم در همان شهری است که عقد در ثبت احوال همان شهر اجرا شده)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما پدرتان خیر اما به وسیله وکیل دادگستری میتوانید چنین کاری انجام دهید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق سایت اقدام به ثبت تماس تلفنی نمایید