03 بهمن 1402

خسارت تاخیر تادیه چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
اسماعیل آجیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده چکی در تاریخ 1387پشت امضاکردم وبااینکه هم مکان هم جامشخصی داشتم وسنگفروشی دارم وکاسبم چرا در طول این همه سال پیگیرنبوده وچک مبلغ 2100000تومن هست و بنده کاسبم وجاومکان مشخص داشتم چرا پیگیرنبوده وحالااقدام کرده نادیه وتاخیربهش میخوره یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق رای وحدت رویه احتمال استحقاق دریافت خسارت تاخیر وجود دارد اما با استناد قاعده اقدام و اینکه صاحب چک در عدم وصول وجه آن تقصیر داشته میتوانید دفاع کنید.