03 بهمن 1402

لغو حضانت با ازدواج مادر

دسته بندی : خانواده | لغو حضانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.من کودکم 4ساله هست.کدوم از این دو مورد بهتر هست؟ حضانت بعد از 7سال...رو همسرم بده+ شرط بزاره که درصورت ازدواج مجدد بنویسم سلب میشه و میتونه بگیره،....
یا...حضانت نگیرم...هیچ تعهدی هم ندم...تا اگه ازدواج کردم، دادگاه تصمیم بگیره..‌و جقدر احتمالش هست بچمو بهم بده؟
کدوم حالتهای بالا به نفعه منه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر است و دختر از هفت تا نه سال و پسر هفت تا پانزده سال با پدر است و پس از آن خودشان تصمیم می گیرند با چه کسی زندگی کنند.شما اگر شرط هم نگذارید حضانت با ازدواج مادر لغو می شود.حال بنا به شرایط خود می توانید تصمیم بگیرید کدام مورد به نفع شماست.