06 بهمن 1402

دادخواست تغییر سن به ثبت احوال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من برای کاهش سن دادخواست دادم که شناسنامه متعلق به خواهر فوت شده ام بودکه والدینم برای من گذاشتن من متولد59هستم وشناسنامه ام57دردادگاه بدوی به نفع من رای صادرشد ولی ثبت احوال بی دلیل ردکردوتجدیدنظر حکم راباطل اعلام کردوماده477هم بدون توجه به لایحه من حکم تجدید نظر را درست اعلام کرددرضمن من درمحل تولدم اقدام کرده بودم ویکی ازدلایل ثبت احوال این بود یعنی دیگه نمیشه درستش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،باید رای مشاهده شود که حکم است یا قرار اگر قرار باشد می توان دوباره طرح دعوی کرد چون ،قرار اعتبار امر مختومه ندارد