06 بهمن 1402

خواسته ابطال ثبت واقعه طلاق

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
آیا امکان ابطال ثبت واقعه طلاق وجود دارد؟
طلاق از نوع بائن _ خلع می باشد .
بعد بفرمایید برای ابطال ثبت واقعه طلاق چه شرایطی رو باید اثبات نماییم تا طلاق باطل بشه؟
ضمنا خانم‌ بنده قصد ابطال نداره و طلاق میخواد و فقط بنده قصد ابطال طلاق دارم .
ممنون میشم راهنمایی فرمایید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ابطال ثبت واقعه طلاق ، به این صورت است که متقاضی ، باید با تهیه مدارک لازم ، نمونه دادخواست ابطال سند طلاق را به دادگاه ارائه نماید و دادگاه ، در صورتی که وجود یکی از شرایط ابطال طلاق ، از قبیل فقدان شرایط شهود طلاق ، فقدان قصد در طرفین و یا طلاق در زمان حیض یا نفاس را احراز نماید ، طلاق ثبت شده را باطل می نماید .