08 بهمن 1402

چگونه بعد از فوت همسرم می‌توانم مهریه بذل شده را مطالبه کنم

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مهریه و نفقه ام رو در قبال حق وکالت در طلاق بخشیدم
وتو سند بذل کردم . سوالم اینه اگر همسرم فوت کنه در طول زندگی مشترک
چطوری میشه مهریمو مطالبه کنم . بعد فوت همسرم .
اصلا امکان داره بتونم مهریمو بعد فوتش بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مهریه خود را در قبال حق طلاق بذل کردید نه در مورد دیگر بنابراین به فرض طلاق حتی این حق وجود دارد که تا پایان مدت عده سه ماه وده روز میتوانید رجوع از بذل نمایید ، همچنین این بذل ارتباطی به فوت ندارد و در صورت فوت میتوانید اثبات رجوع از بذل مهریه بنمایید چون بذل در مقابل حق طلاق بوده است