08 بهمن 1402

حضانت ونحوه ملاقات فرزند

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگه حضانت بچه شیر خوار که شیر مادر نمیخوره شیر خشک میخوره با مادر باشد پدر میتواند در هفته 2 روز بچه را پیش خود بیاره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. موضوع فقط شیرخوردن کودک نیست بلکه مسائل روانی کودک ووابستگی ونیازوی به مادر هم ملاک است ودوروزدرهفته به کودک آسیب واردمی کند.ضمن اینکه ترتیب ونحوه وزمان ملاقات رادادگاه تعیین می کندکه معمولاًچندساعت درهفته است.که درخصوص همین چندساعت هم بایدمصلحت وآرامش کودک لحاظ شود.موفق باشید