01 اسفند 1400

صلاحیت رسیدگی به دعوی الزام به ایفای تعهد

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محمد نصرتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. خسته نباشید.
ی دستگاه سفره ی بار مصرف خریدم بصورت قسطی
۲۷میلیون و ۱۰۰ هزار .
شرکت اصلی تو ارومیه س
ولی نمایندگی تو کرمانشاهه.
بنده رفتم نمایندگی با دستگاه پرز کارت کشیدم.
الان این ها دستگاه و واسم نفرستادن مییخوام شکایت کنم.
ولی تو قرار داد قید شده ک من این برگه قرار داد و تو ارومیه امضا کردم.
الان من باید از نمایندگی ک تو کرمانشاه هس شکایت کنم یا اون شرکتی که تو ارومیه س؟.
بعدش اینکه اگه درخواست دعوی دادم و اینا نیومدن بعدش باید چکار کنم؟
و اینکه باید از اون اقای ک تو نمایندگی کرمانشاه هس باید شکایت کنم؟
ممنونم میشم ب طور واضحه و ساده راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگه داخل کرمانشاه از نمایندگی خرید کردید میتونید داخل کرمانشاه دعوی رو ادامه بدید مشکلی برای حضور این اشخاص وجود نداره اگه نیان حکم غیابی علیه اونها گرفته میشه میتونید واسه اطلاعات بیشتر فردا تماس بگیرید