08 بهمن 1402

شرکت در حکم شرکت تضاونی

دسته بندی : تجاری | اثبات شراکت
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
بین چند نفر شراکت تجاری بدون ثبت در جایی بر قرار است. اگر به مرجع قضایی مراجعه شود مطابق چه قانونی بررسی می شود. و آیا این مطلب صحیح است " در شرکت مدنی چون حق مالكیت مشاع به شریكان تعلق دارد، شخصیت حقوقی مستقل بوجود نمی آید، با این وجود اگر موضوع فعالیت شرکت، کار تجاری باشد (به استناد ماده 220 قانون تجارت) شرکت در حكم شرکت تضامنی است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی بله چنانچه شرکتی بدون ثبت یه فعالیت خود ادامه دهد طبق ما‌ده 220 قانون تجارت در حکم شرکت تضامنی بوده و هر شریک به تنهایی ضامن کل بدهی های شرکت خواهد بود.