08 بهمن 1402

میخواستم بدونم اجرت المثل مادرم که از سال 59 تا الان که حدود 45 سال میشه چگونه محاسبه میشه و حدودا چقدر میشه اجرت المثل این 45 سال؟

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اجرت المثل مادرم که از سال 59 تا الان که حدود 45 سال میشه چگونه محاسبه میشه و حدودا چقدر میشه اجرت المثل این 45 سال؟
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود اجرت المثل توسط کارشناس مشخص ومحاسبه می‌شود. میشود