شراکت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سه نفر که فامیل نزدیک هستند به طور شراکتی نمایندگی محصولی رو گرفتن و شروع بکار کردن,الان هم یه حجره خریدن با درامدشون.البته تنها مدرکی که شراکت اینارو ثابت کنه دست نوشته ای با خط یکی از اوناست.بخاطر مشکل خانوادگی با یکی از اینا ,سهمش رو میخواد تا از اینها جدا بشه ولی منکر حقش میشن.مدرک شراکت همون برگ دست نوشته و البته شاهدان امر هم وجود داره,حجره رو هم گذاشتن برای فروش.ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دعوی مطالبه سهم الشرکه را مستندا به شهادت شهود مطرح نمایید