10 بهمن 1402

آیا می‌توانم قرارداد پیمانی موقت را به قرارداد دائم تبدیل کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر

سوال بنده اینه که برای تبدیل وضعیت کارگران پیمانی شرکت فولادی ( گروه ملی فولاد ایران ) از قرارداد موقت به قرارداد دائم / شرکتی / معین ، چه راهکار بهتری برای تسریع انجام امور اداری آن پیشنهاد میکنید؟

ممنون میشم کمک کنید ، با سپاس 🙏🏻🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتیکه مشمول تبصره2 ماده 46 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 هستید در آزمون صلاحیت ها موضوع ماده 42 شرکت کرده و میتوانید تبدیل وضعیت از موقت و پیمانی را به رسمی دریافت کنید اما بهترین راه حل اینست که با انتخاب یک وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری دعوی خود را در دیوان مطرح نموده و بتوانید به خواسته خود برسید