بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشین .یک سوال داشتم.دو ماه پیش در یک کارگاه کار ساختمانی و بنایی شروع به کار کردم.و در موقع کار دچار حاثه شدم.در موقع استخدام چندین برگه به عنوان باز کردن حساب و بدون خواندن انها امضا کردیم.الان که جهت استفاده از بیمه میخواهم اقدام کنم میگن تعهد نامه امضا کردم که هیچ گونه مسعولیتی در مورد حادثه ندارن.ایا کار فرما میتونه همچین تعهدی از کار گر بگیره.؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تعهد شما در رابطه با اعراض از بیمه و حوادث حین کار، زائل کننده مسئولیت کارفرما نیست