11 بهمن 1402

عدم شرکت در جلسه طلاق

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون به خير سوالي داشتم از خدمتتون من وكالت طلاق داشتم و دادخواست طلاق دادم و تاريخ ٣٠ اذر روز دادگاه بود كه نرفتم
الان بايد مجدد مشاوره ها رو برم؟ يا اينكه راهي هست كه بتونم با همون دادخواست قبلي پيگيري كنم كه باز برنگردم سر نقطه اول

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید منتظر باشید تا دادگاه نسبت به تعیین وقت مجدد اقدام نماید در غیر اینصورت وصدور رای از طریق دادگاه دایر بر رد دعوی باید مجددا مراحل قبل را طی کنید