11 بهمن 1402

شرکت های بین المللی و امور شرکت ها

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوالی پرسیده بودم راجب کارمندانی که ساکن ایران با خارج کشور به صورت غیر حضوری کار میکنند و شما لفظ نمایندگی شرکت خارجی رو به کار بردید اما بنده منظورم شرکتی هست که به شرکت های خارجی خدمات رسانی سیستمی میکنه و مستقل از اون شرکت هاست برای مثال برخی کار های شرکت های خارجی اعلام و توسط کارمندان اون شرکت به طور مستقل برنامه ریزی و انجام میشه این شرکت میتونه عنوان رسمی داشته باشه و معافیت سربازی رو برای اعضای مهم هیئت مدیره طبق مصوبه نخبگان پیش رو داشته باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

این نوع همکاری ها عنوان رسمی ندارد و امتیازی را هم برای عضویت در بنیاد ملی نخبگان ایجاد نمیکند لذا پیوستن به بنیاد ملی نخبگان صرفاً به واسطه سوابق فعالیت های هر فرد (شامل سوابق آموزشی، پژوهشی، فناورانه و سایر فعالیت¬های فرهنگی و اجتماعی) به وی اعطا می شود