11 بهمن 1402

عدم حضور در جلسه رسیدگی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
یکی از اشناها از یک نفر چهل میلیون پول گرفته قرار بوده ماهانه برگردونه و یک سفته صد میلیونی داده الان اون طرف شکایت کرده وابلاغ اومده دم در .
نتونسته بره دادگاه
می خواستم بدونم الان چکار باید انجام بده
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی چنانچه وقت جلسه رسیدگی به شخص ابلاغ واقعی شده رای صادره حضوری محسوب می شود ولی ایشان از تاریخ ابلاغ رای ظرف 20 روز حق اعتراض به دادنامه را در محاکم تجدیدنظر داشته و می تواند دفاعیات خود را طی لایحه ارائه نماید .