11 بهمن 1402

ابهام در امور اسناد عادی وانتقال مالکیت

دسته بندی : ثبتی | اسناد عادی لازم الاجرا
سجاد پرویزی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
سال 90ساختمانی را از آقای ب خریدم وثمن را کامل پرداخت کردم.این ساختمان سند نداشت واز طریق بنگاه ودفترخانه به نام خودم انتقال دادم .
آقای ب زمین این ساختمان را به صورت واگذار نامه از شرکت واگذار کننده خرید ه ،الان یکی از اعضای واگذار کننده شرکت مدعی است که امضای او پای واگذارنامه جعل شده و ثمن خود را دریافت نکرده و بابت این موضوع از آقای ب شکایت نموده.
شخص شاکی دو سال پیش در دفترخانه حاضر شد و با گرفتن مبلغی اجازه دریافت سند را به آقای ب داد و آقای ب هم اجازه دریافت این سند را به بنده داد. و بنده هم اقدام کردم و سند زمین را گرفتم.
سوال این است که اگر شاکی ،در دادگاه حق به جانب شود،برای بنده مشکلی پیش میاد ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باتوجه به اظهارات شما امکان ندارد شاکی اعضا واگذار کننده حق به جانب شود