12 بهمن 1402

مطابه نفقه و ارسال پرونده از شورای حل اختلاف به داداه به لحاظ اختلاف در میزان خواسته

دسته بندی : خانواده | نفقه
فرهاد اسدزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دوباره....الان نفقه من رفته دادگاه برای صلاحیت...میخوام بدونم بعداز این چقدر مراحل داره تا بتونم بگیرمش...منظور بعداز رای دادگاه چقدر طول میکشه چقدر مراحلش مونده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام پس از آنکه پرونده به شعبه از شعبات دادگاه ارسال شد، وقت رسیدگی تعیین و به شما ابلاغ میشه که پس از صدور رای و قطعیت آن میتوانید درخواست صدور اجراییه نموده و عملیات اجرایی آن را تعقیب نمایید و در صورت عدم وجود اموال بنام زوج، درخواست صدور جلب بنمایید .زمان آن هم بستگی به شلوغی شعبه دارد.