02 اسفند 1400

پرداخت مستمری با احتساب سوابق بیمه پردازی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من دارای کارت معلولیت با درصد خفیف با عنوان کم شنوا هستم و نزدیک ۹ سال سابقه کار دارم ،آیا من میتوانم با ۱۵ سال سابقه با حقوق ۳۰ روز بازنشسته بشم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، در صورتی کمیسیوت های اداره کار، پزشکی و سازمان تامین اجتماعی شما را از کار افتاده تلقی و با تقاضای بازنشستگی شما موافقت بعمل آورند، شما نسبت به سال های بیمه پردازی، مستمری دریافت خواهید کرد نه بیشتر. سپس مستنری شما را احتساب و به شما پرداخت خواهد شد. موید باشید.