13 بهمن 1402

چگونه می توان به رای نهایی اعتراض نمود؟

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک پرونده ارث و میراثی داریم ، کارشناس دادگستری که اومده ماترک مرحوم را لیست برداری کند همه وارثین را نخواسته و فقط برمبنای اظهارات یکی اوارثین گزارش تهیه کرده و صورتجلسه ای هم نکرده که بقیه وارث امضاکنند و هیچ مدرکی مبنی براینکه اموال قید شده اموال مرحوم است ضمیمه نمی باشد فقط بر مبنای ادعاهای شفاهی یکی وارثین اقدام شده است. داد گاه بر اساس همین گزارش کارشناس اقدام نموده و رای نهایی را صادر کرده است. وارثین سه نفر هستند که دو نفر این را قبول ندارد به دلیل اینکه اولا موقع صورت برداری این دو را نخواستند و دوما املاکی وجود دارد که در گزارش کارشناس اورده نشده است چگونه می توان به رای نهایی داد گاه که دادگاه تجدید نظر هم انرا تائید کرده است اعتراض نمود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما می توانید به استناد اینکه رای خلاف قانون صادرشده است درخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید.