14 بهمن 1402

حق العملکار مستحق اضافه ثمن حاصل از فروش نمی باشد

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پسر دوم خانواده هستم نزدیک به 15 سال است برای تهاتر ملک با شهرداری درگیر هستم و به خانواده قول دادم دوبرابر ملک را میگیرم .حال اگر بیشتر از توافقی که کردیم بگیرم مثلا سه برابر گرفتم .اضافه اش مال من است .در ضمن در این همه مدت که بیش از پانزده سال شد هیچ یک از خانواده ریالی به من نداد بابت همه سال که دوندگی کردم حال میتوانم ادعا کنم که بیشتر از توافقی که کردیم را خودم بردارم بابت سالها زحماتی که کشیدم ..تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام با توجه به توضیحات اگر توافق مطروحه را حق العمکلکاری در نظر بگیریم حق العملکار مستحق اضافه ثمن حاصل از فروش مال التجاره و یا اضافه کالای خریداری شده با قیمت مورد توافق نمی باشد و بایستی به آمر عودت دهد و در غیر اینصورت ید ایشان ضمانی بوده و بایستی از عهده خسارات در صورت تلف آنها برآید، البته حتی آمر می تواند طرح دعوای خیانت در امانت نیز بنماید. و نیز: در صورتی که با درصد مشخص توافقات انجام شده باشد در حال حاضر با همان توافقات گذشته تعهد باید انجام گردد.و اضافه آن متعلق به شما نیست. مگر توافقات جدید با شرایط مناسب تر