14 بهمن 1402

آیا در محل مسکونی می توان فعالیت تجاری کرد؟

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
احتراما، چندماهی است که واحد بالایی منزل ما، اقدام به کارگاه تولیدی نموده و درطول شبانه روز موجب آزار واذیت و سر وصدای فراوانی گردیده است.
متاسفانه اعتراض ما و مدیریت ساختمان هم راه به جایی نبرده است.
ظاهرا کسب‌و‌کار ایشان پنهانی بوده ودر ساختمان مسکونی، برای خودتجارتی بهم زده و بعید است که برای کار خانگی،مجوزی را کسب نموده باشد زیرا برای این کار حتما باید رضایت همسایگان را داشته باشد.
خواهش اینجانب این است که راه شکایت از ایشان و ارگان ذیربط در این خصوص چه میباشد.
باتشکر جعفری پور

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه مطمئنید که کارگاهی تاسیس کرده آنهم در محل مسکونی می توانید موضوع را به شهرداری منطقه اطلاع دهید تا مانع فعالیت کسبی ایشان شود چرا که چنین کسب و کاری نیازمند محلی است تجاری موفق باشید.