15 بهمن 1402

وکالت درتعیین تکلیف جهیزیه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام.معنی عبارت«تعیین تکلیف در خصوص جهیزیه»که در وکالت طلاق هایی که مرد به زوجه میدهد وجود دارد، چیست؟
وقتی زوجه با وکالتنامه ای که چنین عبارتی درآن نوشته شده اقدام به طلاق میکند،می‌تواند نسب به آن قسمت از جهیزیه ای که مرد خودش خریده هم ادعای استرداد بکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.این عبارت به صورت کلی دروکالتنامه رسمی درج می شودوصرفاًدرخصوص جهیزیه زوجه است وشامل اموال زوج نمی شودوزوجه نمی تواندبه جزجهیزیه خودش ادعایی نسبت به سایراموال کند.موفق باشید