16 بهمن 1402

مرجع صالح به رسیدگی برای ثبت دادخواست ابطال واقعه طلاق کجاست

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و درود ، در یک طلاق توافقی پس از اجرای صیغه طلاق ، دادگاه تجدید نظر مستند به عدم صلاحیت محلی رای صادره ( گواهی عدم امکان سازش) را نقض و پرونده را به مرجع صالح می فرستد. قبل از رسیدگی در مرجع صالح ، استرداد دادخواست ارائه و قرار ابطال صادر می‌شود ، حال تکلیف مراحل ثبتی و صیغه طلاق چیست و لایحه ابطال ثبت واقعه طلاق باید به کدام مرجع تقدیم شود ، دادگاه بدوی غیرصالح که گواهی عدم امکان سازش را صادر نموده یا دادگاه صالح به رسیدگی که قرار ابطال دادخواست را صادر کرده است ؟ بسیار ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مرجع صالح به رسیدگی دادگاهی بدوی صادر کننده حکم طلاق نیست و باید در دادگاه صالحی که دادگاه تجدید نظر به آن اشاره داشته اقدام به ثبت دادخواست ابطال ثبت واقعه طلاق نمود.