16 بهمن 1402

الزام به تمکین/عدم تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
معصومه فرجی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من برای تمکین خانه همسرم آمده ام
فحاشی و توهین کرده به خودم و خونواده م و میگه وسایل نمیخرم برا خونه
و همه ش رو ضبط کردم مامور خبر کردم صورتجلسه کردند
و گفتند فردا برو شکایت کن و بیا مرفوک رو بگیر
با این موضوع من میتونم دیگه تو این خونه نیام و عدم تمکین گردنم رو نگیره؟ اصلا ویس و صورتجلسه یکجا مدرکی محسوب میشه‌؟ مجازات توهین و فحاشی چیه؟
چیکار کنم؟
و اینکه پرونده طلاق داریم به دلیل عسر و هرج چون از 96 تا الان آقا منزل مهیا نکرده بود برای زندگی و امسال بصورت صوری خانه مادرش رو آورده و متاسفانه دادگاه هم قبول کرد
پرونده طلاقمون هم جلسه اول و دومش رد شده یعنی یه بار جلسه داشتیم بعد داور بردم و پیش مشاور رفتیم بعد شنبه 14 ام شاهد بردم و اینکه از نصف مهریه هم در قبال حق طلاق گذشتم

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام کاربرگرامی. مجازات توهین اگرمشمول قذف نشود،جزای نقدی میباشد. شمازمانی که منزل راترک کنیداقااین حق رادارندکه طرح دعواالزام به تمکین نمایند.امابایدشرایط زندگی رامتناسب باعرف محیانمایند. موفق باشید