17 بهمن 1402

فروش اموال محجورتوسط قیم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم محجور عموم قیمش هست وزمین های کشاورزی شو فروخته به برادرش به جاش یه خونه برای پدرم از برادرش گرفته واون خونه هم داده به خواهرش الان از قیمیتش سواستفاده کرده وپدرم خونه اش قابل استفاده نیست سرویس بهداشتی نداره حموم نداره دوتا اتاق گلی فرسوده گازکشی نداره میخواستم ببینم کسی هست به داد ما برسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.می توانیدبه دادستانی مراجعه وکتباًموضوع فروش اموال محجوررااعلام کنید.طبق قانون امورحسبی فروش اموال غیرمنقول محجوربایدبااجازه ی دادستان باشد.وسپس می توانیددادخواست عزل قیم وسپس ابطال معامله ی زمین وخانه را دردادگاه مطرح کنید.موفق باشید